Q: Hva er UltraBody og Ultratone?

A: UltraBody er spesialisert behandlingsystem til helse og skjønnhet som består av muskelstimulering, behandling med ultralyd,  behandling med infrarød varme, trening, kostholds- og livstilsendringer. Sentralt i behandlingen står apparatene fra Ultratone, som er ledende i verden innen behandlinger med muskelstimulering og ultralyd. 

Q: Hva er muskelstimulering?

A: Muskelstimulering (noen ganger kalt Biostimulering) er Ultratones metode for å få muskulaturen til å arbeide ved hjelp av microstrøm. Ultratone anvender sin patenterte OCM® teknologi i markedets mest avanserte utstyr Futura® Pro behandlingssystem. Futura® Pro er det ultimate behandlingssystemet innen skjønnhet og helse og tilbys av Ultratones sertifiserte behandlere. 

Q: Hvordan brukes ultralyd i behandlingen?

A: Overflødig fett fjernes med en kombinasjon av ultralydkavitasjon og muskelstimulering, en teknikk utviklet av Ultratone, som brister fettmembranen i fettcellene. Det løsnede fettet borttransporteres via blodbanene og lymfesystemet, i forbindelse med at musklene dine aktiveres og styrkes. Ultratone er ledende i verden innen fettreduksjon og slankebehandling, med mange dokumenterte resultater. Ultratones kavitasjon har som den eneste oppnådd FDA sertifisering, som er din absolutte garanti for trygghet.

Q: Hvilke resultater kan jeg forvente?

A: Ved figurforming kan du forvente en betydelig reduksjon av livvidde, eller tilsvarende reduksjon på andre kroppsdeler som er mål for slankingen. Vektreduksjon kan ikke garanteres, ettersom det også er avhengig av ditt kosthold. Ved omlegging av kosthold kan du regne med betydelige reduksjoner både i omfang og vekt. Terapeutene er behjelpelig med å legge opp en personlig diett som passer din kroppstype og levesett., enten det er lavkarbo, redusert kaloriinntak eller blodtypediett som er riktig for deg.

Q: Hvordan vil jeg oppleve behandlingen?

A: Under muskelstimulering vil du kjenne at musklene arbeider, med varierende styrke ut fra treningens formål. Muskelstimuleringen belaster ikke ledd. Du kan bli varm, men ikke svett. Ultralyd behandlingen vil du ikke kjenne på kroppen, men du vil merke at kroppen drenerer seg på naturlig måte etter behandlingen.

Q: Hvordan fungerer et infrarødt varmeteppe?

.AInfrarød lysbehandling er en behandling med et teppe som inneholder en mengde infrarøde lyspunkter. En infrarød lysbehandling øker blodsirkulasjonen, varmer opp musklene og løsner stive ledd. Økt blodomløp styrker også  immunforsvaret, og kan hjelpe på muskel- og giktsmerter. Oppvarmingen av musklene svarer til belastningen ved et treningsøkt, men  ledd og skjelett belastes ikke. Infrarøde stråler stimulerer også kroppens energiforbrenning. I en infrarød lysbehandling vil man svette 80% vann og 20% avfallstoffer, noe som er langt mer enn i en alminnelig sauna eller i et dampbad. Samtidig kan den infrarøde varmen også fjerne urenheter i huden. Varmen i en infrarød lysbehandling kan være smertelindrende og kan redusere stress og tretthet