FACELIFT UTEN KIRURGI

Ultratone DreamShaper ansiktbehandling løfter ansiktsmusklene, fornyer bindevevet og huden strammes opp. Resultatet blir flottere enn kirurgi. Behandlingen er en naturlig prosess der ansiktet stimuleres og løftes på en naturlig måte. Facelift uten kirurgisk inngrep.

LEna+ansikt.jpg


FIGURFORMING

En 30 minutters behandling med Ultratone DreamShaper tilsvarer mange timers work-out og ca 900 sit-ups.  Ultratone er markedets mest effektive metode for oppstramming av de store muskelgruppene i kroppen. Resultatgaranti.

 


SLANKING

Slankebehandlingene eliminerer effektivt uønsket fett på kroppen din, samtidig som muskulaturen bygges opp og styrkes. Resultatet er en slank og naturlig fast kropp. UltraBody er en effektiv slankebehandling uten hard trening eller kirurgiske inngrep

Sjekk ut før/etter bilder av noen av våre kunder.


REHABILITERING 

Ultratone DreamShaper benyttes for rehabilitering av skadede muskler med svært gode resultater. Elektronisk muskelstimulering trener musklene uten å belaste leddene, samtidig som muskulaturen restitueres raskt gjennom forbedret blodsirkulasjon. Varmebehandling med infrarød varme kan gi en god smertelindrende effekt, og disse to metodene kan kombineres.

 


KOSTHOLDSVEILEDNING

VI er utdannet Kostholdsveileder TMS (Tunsberg Medisinske Skole) og kan gi kostholdsråd i forbindelse med vektreduksjon, opptrening eller oppstramming.  Riktig kosthold sammen med Ultratone trening og stimulering gjør underverker. Vi hjelper deg med forslag til diett og kostholdsplan som passer ditt behov. Sjekk ut bloggen vår for gode tips og oppskrifter på velsmakende og riktig mat.

Matplan.jpg


ULTRATONE DREAMSHAPER

Ultratone liggende dame.JPG

Utratone DreamShaper er den nyeste teknologien fra Ultratone. Dette er markedets aller beste "All-in-One" behandlingsystem til kropps- og ansiktsforming. Kundenes resultater er ofte bedre enn ved kirurgi – men på en naturlig og sunn måte.
 
Dreamshaper består av fire effektive behandlingssystemer i et enkelt apparat:  

  • Body activator, figurforming, slankebehandlinger. Elektronisk muskelstimulering av kroppen. Toning av muskler, vev og hud, fettredusering, detox, sport, terapeutisk stimulering.

  • Facial activator for et yngre ansikt. Elektronisk muskelstimulering av ansiktet. Toning og løft av muskler, fornyelse av bindevev, hudfornyelse, rynkereduksjon, detox m.m.

  • 1 MHz ultralyd til kropp, fettreduserer og gjenoppbygger bindevev. Destruerer fettceller ved kavitasjon helt ned til 5 cm. FDA godkjent og sikker fettdestruering.

  • 3 MHz ultralyd til ansikt og kropp. Gjenoppbygger collagen, fjerner akne og rosacea i ansiktet. Reduserer eller fjerner strekkmerker helt og destruerer fettceller i det ytterste fettlaget på kroppen. FDA godkjent og sikkert.

Med bakgrunn i omfattende forskning oppgraderes Dreamshaper løpende med ny programvare, for alltid å være den ledende på markedet innen kosmetiske og terapeutiske behandlinger basert på høyteknologi.

 

INFRARØDT VARMETEPPE

DSC_0466.JPG

Behandling med infrarødt lys anvendes i medisinen som behandling for gjenopptrening etter skader. Kan virke smertelindrende ved muskel- og leddplager. Behandlingen er svært effektiv for vektreduksjon, og detox av kroppen. Infrarød varme genererer varme som trenger 4 cm inn i kroppen, forbedrer blodsirkulasjonen og øker forbrenningen. En infrarød lysbehandling forbrenner fra 900 til 2400 kalorier. 
 


PERSONLIG TILPASSET BEHANDLING

Vi gjør en individuell vurdering ut fra din situasjon og dine ønsker, enten det er et ønske om vektreduksjon, en strammere kropp, et yngre utseende, eller skånsom opptrening etter skade eller ved muskel/leddplager. Behandlingen består av en kombinasjon av Ultratone DreamShaper infrarød varmebehandling og gode kostplaner, for å få det aller beste resultatet. Vi gir en gratis uforpliktende konsultasjon, der du også får prøve behandling med muskelstimulering.

Sammen finner vi ut hvilken behandlingskombinasjon som vil være den beste for deg.

Ring oss på  46 30 52 54 eller send en epost for en gratis konsultasjon.